ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής διοργανώνει ο «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης και ο Δήμος Μεταμόρφωσης
Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής διοργανώνει ο «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης και ο Δήμος Μεταμόρφωσης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»)
02 Φεβ
0
Σχόλια

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής διοργανώνει ο «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης και ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με το Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» στο πλαίσιο της προαγωγής της δημόσιας υγείας, διοργανώνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 σημαντική δράση δωρεάν προληπτικού ελέγχου για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου (Κ. Βάρναλη 12 Μεταμόρφωση Αττικής ) την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 από τις 9:00 έως τις 14:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του Πάνου Λουσίδη, ιατρού καρδιολόγου και Αντιδημάρχου Προαγωγής και Προάσπισης Δημόσιας Υγείας.

Η δράση αφορά άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, ανεξαρτήτου φύλου, που ενδιαφέρονται για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο: 2132 012 989.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.