ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γιορτή γραμμάτων και κοπή βασιλόπιτας διοργανώνει το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»
Γιορτή γραμμάτων και κοπή βασιλόπιτας διοργανώνει το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»
(Φωτο: Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»)
28 Ιαν
0
Σχόλια

Γιορτή γραμμάτων και κοπή βασιλόπιτας διοργανώνει το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»

Το ΔΣ του Σωματείου «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης» καλεί τα μέλη του στη «Γιορτή γραμμάτων και κοπή πίτας», που διοργανώνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στις 11:30, στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης προς τιμή της Εκκλησιαστικής Εορτής των Τριών Ιεραρχών, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Το Φροντιστήριο Τραπεζούντος και το φροντιστήριο στη σημερινή Ελλάδα» από τον Μαυρίδη Σάββα, διδάκτωρ Κοινωνιολογίας.

Βιογραφικό του Σάββα Μαυρίδη:

Ο Σάββας Μαυρίδης γεννήθηκε το 1953 στο Κρυονέρι Λαγκαδά και περάτωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Γυμνάσιο Σοχού.
Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου της Φραγκφούρτης στην πολιτειολογία και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του ίδιου Πανεπιστημίου, με υποτροφία του γερμανικού κράτους. Τίτλος διδακτορικής διατριβής: «Συνδικαλιστικές οργανώσεις και Εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα, στο διάστημα 1974 – 1983».
Από το ακαδημαϊκό έτος 1987 – 1988 διδάσκει στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης ως Τακτικός Καθηγητής. Πρόσφατα, εξελέγη Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙΘ και νυν Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.
Δίδαξε τα εξής μαθήματα: Κοινωνιολογία, Εισαγωγή στο Δίκαιο, Συμπεριφορά Καταναλωτή, Δημόσιες Σχέσεις.
Εξέδωσε έως σήμερα 20 βιβλία που καλύπτουν τις εξής θεματικές ενότητες: Κοινωνιολογία, Οικονομία, Ιστορία, Μουσική.
Δημοσίευσε 50 επιστημονικές εργασίες στα ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά. Δραστηριοποιείται σε δύο επιστημονικούς φορείς. Το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών Δημήτρης Μπάτσης (Αθήνα), και την Ακαδημία Επιστημών της Βιέννης.

– Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι παιδιών-μελών του Σωματείου, καθώς και οι βραβεύσεις ατόμων της περιοχής που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη χορωδία και τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Σωματείου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.