ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος
(Φωτο: Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος)
27 Ιαν
0
Σχόλια

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στο κτίριο του Συλλόγου.

Η κοπή έγινε με τις ευλογίες του πάτερ Νεκτάριου, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον Σύλλογο.

(Φωτο: Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος)

Στη συνέχεια ακολούθησε το καλωσόρισμα του προέδρου του Συλλόγου, με ανασκόπηση δράσεων, προγραμματισμό νέων αλλά και ευχές για την νέα χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, ο Βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Αναστασιάδης Φίλιππος, ο Θεμ. Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας και Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη, Κώστας Αντωνιάδης, ο Θεμ. Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μεταφορών Χρήστος Γάκης, ο Περιφ.Σύμβουλος ΑΜΘ, Κίμων Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσάκαλος και Ζωή Απαζίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ, Κοινωνικής Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής, Ανδρέας Καλλινικίδης, ο Αθλητικός Σύλλογος Βυζαντίο Κοκκινοχώματος, ο Αιμοδοτικός Συλλόγου Κοκκινοχώματος, ο Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων Δημ.Σχολείου Κοκκινοχώματος και ο Πολιτιστικός Συλλόγος Παλαιοχωρίου.

Τέλος, το παρών έδωσαν και πολλά μέλη του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.