ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κοπή πίτας και βραβεύσεις για το Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης
Κοπή πίτας και βραβεύσεις για το Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
25 Ιαν
0
Σχόλια

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για το Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης και της βράβευσης των αριστούχων μαθητών καθώς και των εισακτέων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, όλους τους φίλους και τους επίτιμους καλεσμένους των τοπικών αρχών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Επιπλέον, στα τραπέζια που κάθισαν οι παρευρισκόμενοι υπήρχαν παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα, όπως πιροσκί και ωτία, τα οποία έφτιαξαν οι γυναίκες του Συλλόγου.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμονα, ο βουλευτής Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελη, ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γεώργιος Τσιτιρίδης, η πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Αθηνά Νακούση, τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης και εκπροσώποι των πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.