ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χρηματικό ποσό στο «Σπίτι του Ηθοποιού» θα καταθέσει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στη μνήμη του Νίκου Ξανθόπουλου
Χρηματικό ποσό στο «Σπίτι του Ηθοποιού» θα καταθέσει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στη μνήμη του Νίκου Ξανθόπουλου
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
24 Ιαν
0
Σχόλια

Χρηματικό ποσό στο «Σπίτι του Ηθοποιού» θα καταθέσει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στη μνήμη του Νίκου Ξανθόπουλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, σεβόμενο την επιθυμία της οικογένειας του σπουδαίου ηθοποιού και τραγουδιστή Νίκου Ξανθόπουλου, αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού:

«Με ανείπωτη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, τα μέλη, οι φίλοι αλλά και όλος ο Ποντιακός Ελληνισμός πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία Αττικής το 1934 από πρόσφυγες γονείς Ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε φτωχικά. Ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο κανείς, ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1960 γράφοντας τη δική του ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο και το τραγούδι.

Έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Ένωση μας αντί στεφάνου αποφάσισε να καταθέσει χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» όπως ήταν άλλωστε και επιθυμία της οικογένειας του.

*Στην φωτογραφία (την κεντρική του άρθρου) διακρίνεται 3ος από αριστερά (ανάμεσα σε άλλους εκλεκτούς ομιλητές) το 2010 όταν πραγματοποιήθηκε στην Ένωση μας η παρουσίαση του Βιβλίου «Ο Ζώρας του Πόντου», του δημοσιογράφου Τάσου Κοντογιαννίδη».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.