ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλυπητήριο μήνυμα Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τον θάνατο του σπουδαίου Νίκου Ξανθόπουλου
Συλλυπητήριο μήνυμα Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τον θάνατο του σπουδαίου Νίκου Ξανθόπουλου
24 Ιαν
0
Σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τον θάνατο του σπουδαίου Νίκου Ξανθόπουλου

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σχετικά με το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού και τραγουδιστή Νίκου Ξανθόπουλου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκε ο Ποντιακός Ελληνισμός και όχι μόνο, τον αδόκητο χαμό του σπουδαίου ηθοποιού και τραγουδιστή Νίκου Ξανθόπουλου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία Αττικής το 1934 από πρόσφυγες γονείς Ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε φτωχικά. Ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο κανείς, ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1960 γράφοντας τη δική του ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο και το τραγούδι.

Τον κορυφαίο καλλιτέχνη, ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και υποκλινόμαστε στη μνήμη του. Ο πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.