ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γιώργος Πιλίδης: «Στην κοινωνία μας πουλάει περισσότερο να είσαι παίκτης ριάλιτι παρά αθλητής»
Γιώργος Πιλίδης: «Στην κοινωνία μας πουλάει περισσότερο να είσαι παίκτης ριάλιτι παρά αθλητής»
(Φώτο : diaforetiko.gr)
20 Ιαν
0
Σχόλια

Γιώργος Πιλίδης: «Στην κοινωνία μας πουλάει περισσότερο να είσαι παίκτης ριάλιτι παρά αθλητής»

Για την πορεία του στην πάλη αλλά και το Survivor All Star μίλησε ο αθλητής Γιώργος Πιλίδης στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα.

«Η πάλη για μένα είναι η ζωή μου. Όταν πρωτοξεκίνησα το 2005 ερχόμουν εδώ για να παίζω και να περνάω τον χρόνο μου. Στην πορεία, όταν άρχισα να παίρνω τις πρώτες διακρίσεις, άρχισα να πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό μου… Την κάθε μου νίκη την αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Οι αθλητές της πάλης δυστυχώς συναντάμε μόνο κλειστές πόρτες. Ξεκινήσαμε με κλειστές πόρτες και συνεχίζουμε με κλειστές πόρτες». δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

Έπειτα ο Ολυμπιονίκης μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν τον είδαμε να συμμετέχει σε αυτό ενώ σχολιάζει κα τα 5000 ευρώ με τα οποία αμοίβονται όλοι οι παίκτες τη φετινή σεζόν.

«Στην κοινωνία μας πουλάει περισσότερο να είσαι παίκτης ριάλιτι παρά αθλητής και όλα τα υπόλοιπα. Δε θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη του Survivor, με θεωρώ αθλητή. Ωστόσο, είμαι πολύ ευγνώμων για όσα έχω πάρει μέσα από αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω τον φετινό κύκλο γιατί βρίσκομαι σε προετοιμασία. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις για να μπω αλλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων στον αθλητισμό δε θα καταφέρω να μπω.

«Με τα 5000 ευρώ ίσως κάποιοι αδικούνται. Δε θεωρώ σωστό να παίρνουν όλοι τα ίδια χρήματα.. Και όταν συμμετείχα εγώ υπήρχαν αυτά τα ποσά, υπήρχαν και μεγαλύτερα. Έχω δει τις ομάδες. Κοιτάω στιγμιότυπα στα social media. Ήταν αναμενόμενο να χωριστούν τα ζευγάρια… Θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα με τη Βρισηίδα και τον Σάκη…Οι κλίκες είχαν ξεκινήσει πριν καν ξεκινήσει το All Star» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πιλίδης.

 

Πηγή : diaforetiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.