ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΒΟΜΒΑ με Ανδρέα Μιχαηλίδη: Σε τουρνουά με έπαθλο 1.000.000 ευρώ στο «Oktagon» ο Πόντιος MMAer
ΒΟΜΒΑ με Ανδρέα Μιχαηλίδη: Σε τουρνουά με έπαθλο 1.000.000 ευρώ στο «Oktagon» ο Πόντιος MMAer
(Φωτο: ufight.gr)
20 Ιαν
0
Σχόλια

ΒΟΜΒΑ με Ανδρέα Μιχαηλίδη: Σε τουρνουά με έπαθλο 1.000.000 ευρώ στο «Oktagon» ο Πόντιος MMAer

Ο Ανδρεάς Μιχαηλίδης είναι πανέτοιμος να κάνει το «Colpo Grosso» και «χτυπά» πολύ δυνατά συμμετέχοντας σε τουρνουά με έπαθλο 1.000.000 Ευρώ συν τις αμοιβές από κάθε ματς ξεχωριστά!

Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας MMAer θα αγωνιστεί στο promotion του OKTAGON σε τουρνουά 16 αθλητών!

O πρώτος προκριματικός αγώνας του στην φάση των 16 θα γίνει στις 4 Μαρτίου 2023 στην πόλη Ostrava της Τσεχία και την Ostravar Arena.

Έχοντας δίπλα του μεγάλο χορηγό την στοιχηματική εταιρεία TipSport, το «OKTAGON» τινάζει την μπάνκα στον αέρα στην Ευρώπη δίνοντας το μεγαλύτερο έπαθλο που «εμπνεύστηκε» ποτέ διοργάνωση μέχρι τώρα στην Γηραιά Αλβιώνα!

O «Spartan» εκπροσώπησε την Ελλάδα στο UFC με 4 δυνατούς αγώνες, ενώ είναι ο πρώτος MMAer της χώρας που αγωνίστηκε στον εμβληματικό χώρο του Madison Square Garden σε μεγάλο pay-per-view event του promotion.

Δίπλα του και σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει είναι φυσικά ο Δημήτρης «Μόχου» Παπακωνσταντίνου, με το «EFL Academy» και όλη την Ελλάδα να είναι δίπλα του και σε αυτή την πραγματικά πολύ μεγάλη πρόκληση.

To «OKTAGON» είναι μια διοργάνωση που έκανε πάταγο στην Τσεχία, πήγε στην Σλοβακία και πλέον διεξάγεται και στην Γερμανία. Είναι χαρακτηριστικό πως συγκεντρώνει πάνω από 40.000 θεατές στα events του!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.