ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πρόσκληση βιβλιοπαρουσίασης της Ένωσης Ποντίων Πιερίας
Πρόσκληση βιβλιοπαρουσίασης της Ένωσης Ποντίων Πιερίας
11 Ιαν
0
Σχόλια

Πρόσκληση βιβλιοπαρουσίασης της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας θα παρουσιάσει το Σαββάτο 14 Ιανουαρίου 2023 στο συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης το βιβλίο με τίτλο «ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ» του Γεώργιου Παρχαρίδη.

Το βιβλίο αναφέρεται στα 50 χρόνια οδοιπορίας στην παράδοση και τον πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού ως και ο τίτλος. Ο κος Παρχαρίδης Γεώργιος στο σύντομο τίτλο του βιογραφικού του επιτελεί επίτιμος πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Κυκλοφορεί με τη στήριξη του University Studio Press (Εκδόσεις Επιστημονικών Βιβλίων και Περιοδικών)ενώ η παρουσίαση διατελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το βιβλίο παρουσιάζουν ο κος Γιάννης Αντωνιάδης (Βουλευτής Φλώρινας), η κα Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης), ο κος Παναγιώτης Σελβιαρίδης (ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ.), ο κος Γιώργος Βαρυθυμιάδης (πρόεδρος Π.Ο.Ε.), ο κος Κωνσταντίνος Γαβρίδης (επίτιμος Γ.Γραμματέας Π.Ο.Ε.), ο κος Γιώργος Κιούσης (Δημοσιογράφος-Εκπαιδευτικός) και ο κος Φύρης Πεταλίδης (δημοσιογράφος).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.