ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τα κάλαντα έψαλαν στον Περφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»
Τα κάλαντα έψαλαν στον Περφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»
(Φωτο:Περιφέρεια Αττικής)
04 Ιαν
0
Σχόλια

Τα κάλαντα έψαλαν στον Περφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»  έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα ποντιακά κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Μετά την ολοκλήρωση των καλάντων, τα μέλη του Συλλόγου χόρεψαν ποντιακούς χορούς και αντάλλαξαν δώρα και ευχές με τον Περιφερειάρχη για ένα υγιές και δημιουργικό νέο έτος.

Παρούσα ήταν και η περιφερειακή σύμβουλος, Ευρώπη Κοσμίδη.

Ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά «Καλωσορίζουμε τους εκφραστές της γνήσιας Ποντιακής ψυχής. Μας κάνετε πολύ περήφανους» τόνισε, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια Αττικής απέδειξε έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά στον ποντιακό ελληνισμό, διοργανώνοντας και στηρίζοντας ποικίλες δράσεις όλη τη χρονιά που μας πέρασε. «Ανεξάρτητα από την καταγωγή του καθενός, πιστεύω πως κάθε Έλληνας έχει ένα χώρο στην καρδιά του για τους Ποντίους» τόνισε και τους διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε βήμα τους.

Από την πλευρά τους η πρόεδρος, Βούλα Βανδώρου και τα μέλη του Συλλόγου τον ευχαρίστησαν θερμά για τη διαχρονική στήριξη και του ευχήθηκαν μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη Αττικής, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου και στον αρχηγό της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγο, Αλέξιο Ράπανο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.