ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Κουτιά αγάπης» πρόσφερε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη
«Κουτιά αγάπης» πρόσφερε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Πολίχνης)
03 Ιαν
0
Σχόλια

«Κουτιά αγάπης» πρόσφερε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Για άλλη μία χρονιά η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις, προσέφερε «κουτιά αγάπης» σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται πολλά χρόνια από την Ένωση με σκοπό τη θεμελίωση της πρόνοιας, της ευθύνης και της ευαισθησίας, με σεβασμό και εκτίμηση απέναντι σε ανθρώπους που καταφέρνουν να επιβιώνουν καθημερινά, κάνοντας την αγάπη πράξη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης:

«Καθώς η αλληλεγγύη είναι συλλογική υπόθεση, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, σε συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής προσέφερε «κουτιά αγάπης» σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης.

Η δράση μας αυτή πραγματοποιείται επί σειρά ετών με σκοπό τη θεμελίωση της πρόνοιας, της ευθύνης και της ευαισθησίας, με σεβασμό και εκτίμηση απέναντι σε ανθρώπους που καταφέρνουν να επιβιώνουν καθημερινά, κάνοντας την αγάπη πράξη!

Η εξασφάλιση συνεργασιών με επιχειρήσεις, που ενστερνίζονται την ιδέα μας γύρω από την προσφορά, είναι αυτή που μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε τη φιλανθρωπική δράση μας. Το να έχουμε στο πλευρό μας επιχειρήσεις που συμβάλλουν μεγαλόψυχα με τα προϊόντα τους στα «κουτιά αγάπης», επί σειρά ετών, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο, ελπιδοφόρο και συγκινητικό.

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις: ALCO ΑΓΝΑ Προϊοντα www.al-co.gr, Βασίλης Ζαχαροπλαστεία, Κρεοπωλεία Αφοί Αϊδινίδη, Καφέ Ζαχαροπλαστειο Μαβιδης, Κρεοπωλειο Σαββας Αβραμιδης

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή χρονιά σε όλους, με γεμάτα τραπέζια και γεμάτες καρδιές!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.