ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προς τα φαρμακεία Γεωργιάδου και Κατσιάνος
Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προς τα φαρμακεία Γεωργιάδου και Κατσιάνος
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)
19 Δεκ
0
Σχόλια

Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προς τα φαρμακεία Γεωργιάδου και Κατσιάνος

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προς τα Συστεγασμένα φαρμακεία Γεωργιάδου και Κατσιάνος για την πολύτιμη δωρεά που έκαναν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, που αφορούσε την ενίσχυση του φαρμακείου της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»:

«Επιστολή προς Συστεγασμενα φαρμακεία Κ.Γεωργιαδου και Κ.Κατσιανος ΟΕ.

Αξιότιμε κ. Κατσιάνο και κ. Γεωργιάδου,

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Ο Αργοναύτες» και τα μέλη του ΔΣ σας ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη δωρεά στην οποία προβήκατε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Ειναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το πλούσιο υλικό με το οποίο ενισχύσατε το φαρμακείο του Συλλόγου μας, θα αποδειχθεί χρήσιμο σε όλα μας τα τμήματα . Η κίνηση αυτή, μας συγκινεί ιδιαίτερα και αξίζουν σε εσάς συγχαρητήρια καθώς με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύετε το έμπρακτο ενδιαφέρον σας τόσο προς τον χώρο της υγείας όσο και προς τον χώρο του πολιτισμού.

Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο σας.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος
Δαμιανίδης Παναγιώτης

Η γενική γραμματέας
Αποστόλου Άννα».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.