ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού συμμετείχε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας
Σε ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού συμμετείχε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
12 Δεκ
0
Σχόλια

Σε ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού συμμετείχε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας

Ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 βρέθηκε στο περιστύλιο του ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), ύστερα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, λαμβάνοντας μέρος στο Παν-Αττικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού, το οποίο διοργανώθηκε με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού.

Στην ειδική, αυτή, εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι, εκπροσωπώντας διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου ο καθένας προέβαλλε τα ήθη και έθιμα του τόπου του.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν οι Σύλλογοι για το εθελοντικό τους έργο στην ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

Η πρόεδρος του Συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας, Σοφία Σαββίδου, στο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου και αμέσως μετά χόρεψαν και τραγούδησαν νέοι και νέες με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

(Φωτο:Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Επίσης ο Σύλλογος είχε το δικό του χώρο, στον οποίο υπήρχε φωτογραφικό και έντυπο υλικό, καθώς και αντικείμενα σχετικά με τον Πόντο.

Κατά την βράβευση από τον Περιφερειάρχη, οι ζουπουνοφόρες του πρόσφεραν ένα καλάθι με προϊόντα του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.