ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 1 και σήμερα για το «Αντάμωμαν 2022» της ΕΠοΝΑ — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
1 και σήμερα για το «Αντάμωμαν 2022» της ΕΠοΝΑ — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
Στιγμιότυπο από το «Αντάμωμαν 2018» (φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
09 Δεκ
0
Σχόλια

1 και σήμερα για το «Αντάμωμαν 2022» της ΕΠοΝΑ — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Η ώρα που περιμέναμε εδώ και 4 χρόνια επιτέλους φτάνει!!!!!!! Λίγες ώρες μένουν ακόμα (συγκεκριμένα 37 από τη στιγμή που αναρτήθηκε το άρθρο αυτό) για να ανοίξουν οι πόρτες του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου και τα μέλη της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής να μας υποδεχτούν και να γιορτάσουμε όπως προ πανδημίας που όλοι θυμόμαστε.

Στιγμιότυπο από το «Αντάμωμαν 2018+»

Το «Αντάμωμαν 2022» είναι εδώ και πιο υποσχόμενο από ποτέ!!! Όχι μόνο από καλλιτεχνικής απόψεως αφού Κώστας Θεοδωσιάδης, Μπάμπης και Ανέστης Ιωακειμίδης στο τραγούδι υπόσχονται ένα πρόγραμμα φωτιά αλλά και από θέμα ατμόσφαιρας καθώς θα βρεθούμε όλοι ξανά εκεί γνωστοί, φίλοι και συγγενείς να χορέψουμε αντάμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που υπήρχε «Αντάμωμαν» ήταν το 2018 και συγκεκριμένα το «Αντάμωμαν 2018+» καθώς εσκεμμένα επέλεξαν να μην πραγματοποιήσουν χορό το 2019 λόγω της συμπλήρωσης των 100 ετών από τη Β’ Φάση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Τα έσοδα φέτος θα μοιραστούν για δυο σημαντικούς σκοπούς. Ο πρώτος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός νέου ενημερωτικού περιπτέρου καθώς καταστράφηκε από την ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε τα μεσάνυχτα της 18ης προς 19ης Μαΐου φέτος. Ο δεύτερος σημαντικός σκοπός είναι ότι το 10% των εσόδων θα διατεθεί σε κέντρο με παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ).

Πρόεδρος ΕΠοΝΑ: «Η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο χορό.»

Ο πρόεδρος της ΕΠοΝΑ Γιάννης Ραπτόπουλος μίλησε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των μελών του ΔΣ της Ένωσης. Αναλυτικά ανέφερε: «Αρχικά αισθανόμασταν αβεβαιότητα ως προς την πραγματοποίησή του και ουσιαστικά βαδίζαμε στα τυφλά γιατί δεν ξέραμε αν θα μας ξανά κλείσουν. Οπότε λέγαμε ότι ας προγραμματίσουμε τον χορό και θα δούμε πως θα πάει. Πλέον που έφτασε ο καιρός και δεν είχαμε κάποιον περιορισμό, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τον χορό μας μετά από 4 χρόνια απουσίας.

«Πιστεύουμε ότι το καλλιτεχνικό σχήμα και η υπόλοιπη διοργάνωση θα ικανοποιήσει τον κόσμο.»

Γενικά έχουμε εισπράξει θετικά σχόλια ενώ πολλοί μας εξέφραζαν την επιθυμία να διοργανωθεί το Αντάμωμα. θεωρούμε πως είναι ένα γεγονός που αρκετοί περιμένουν τα γίνει. Τα σχόλια είναι θετικά και η προσέλευση του κόσμου από ότι φαίνεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο χορό. Ελπίζουμε να πάνε όλα όπως τα σχεδιάζουμε και ο κόσμος να διασκεδάσει γιατί του έχει λείψει η επαφή με την παράδοση!»

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.