ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκίνηση στη θεατρική βραδιά για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Συγκίνηση στη θεατρική βραδιά για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
(Φωτο: protothema.gr)
08 Δεκ
0
Σχόλια

Συγκίνηση στη θεατρική βραδιά για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Μια θεατρική βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό, αφιερωμένη στη μνήμη του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη πραγματοποιήθηκε χθες στο θέατρο Σταθμός, από την εταιρεία θεατρικών παραγωγών Dinos Film Theatre.

Στην τελευταία παράσταση του θεατρικού έργου «Arizona» με τους Σταύρο Καραγιάννη και Νικολέτα Παπαδοπούλο και σε σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη, βρέθηκαν φίλοι και σύντροφοι του Αλέξανδρου, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του και να στηρίξουν τα ιδρύματα «Φλόγα», Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και ΑΡΣΙΣ.

Σε κλίμα συγκίνησης, τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ράνια Σβίγκου, η Γραμματέας της Κ.Ο. Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Γιάννης Μουζάλας, ο βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Στέργιος Καλπάκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοπρασία των δύο αργυρών μεταλλίων και των τριών δάδων του εκλιπόντος Ολυμπιονίκη, προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, να διατεθούν υπέρ των παιδιών που έχουν ανάγκη, κατά την τελευταία επιθυμία του.

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.