ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας
Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας
(Φωτο: Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας)
08 Δεκ
0
Σχόλια

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας

Το πρόγραμμα με τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο των Χριστουγέννων ανακοίνωσε ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας.

Συγκεκριμένα οι δράσεις ξεκινούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, με εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, θα γίνει πατινάδα στους δρόμους της Καβάλας και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή.

Η επόμενη δράση, η οποία θα γίνει Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, θα αφορά την ποντιακή γαστρονομία, όπου θα χορέψουν το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, τα μέλη του Συλλόγου θα ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου θα χορέψει στην Ονειρούπολη Δράμας.

Τέλος, οι δράσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, όπου θα ψαλλούν, από τα μέλη του Συλλόγου, τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και εν συνέχεια οι Μωμόγεροι να βγουν στο κέντρο της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.