ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μια πανέμορφη βραδιά η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας «Αξέχαστες Πατρίδες»
Μια πανέμορφη βραδιά η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας «Αξέχαστες Πατρίδες»
(Φώτο : Σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλίου Αιτ/νίας «ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»
06 Δεκ
0
Σχόλια

Μια πανέμορφη βραδιά η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας «Αξέχαστες Πατρίδες»

Μια πραγματικά πανέμορφη βραδιά πραγματοποιήσε ο σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας «Αξέχαστες Πατρίδες», στο κοσμικό κέντρο «Έπαυλη», το Σάββατο στις 19 Νοεμβρίου 2022.

Στην ετήσια χοροεσπερίδα, μέσα σε ευχάριστο κλίμα, γεμάτο χαρά και καλή διάθεση, προσήλθαν τα μέλη, οι φίλοι, αλλά δυναμικό παρών έδωσαν και τα αδελφά σωματεία του συλλόγου.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η ηθοποιός Τίσσα Βασιλάκη, η οποία αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους προσκάλεσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Θεοφάνη Κοντοχρήστο, να απευθύνει χαιρετισμό.

Στη συνέχεια πήραν μέρος τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, τόσο των ενηλίκων, όσων και των μικρών παιδιών με τα δεύτερα να ξεσηκώνουν τον κόσμο και να παίρνουν το ζεστό του χειροκρότημα.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολύ τραγούδι, κέφι και χορό.

Η βραδιά πλαισιώθηκε από τους καλλιτέχνες: Αξέξη Παρχαρίδη στο τραγούδι, Φάνη Κουρουκλίδη στη λύρα, Νίκο  Κουλαξουζίδη στο αγγείο, Χρήστο Μαυρίδη στο νταούλι, Άκη Γεωργιάδη στα πλήκτρα, Θάνο Καλαμπούκα στη λύρα και Βασίλη Σωτηριάδη στο νταούλι.

Στο λαϊκό, ηπειρώτικο και νησιώτικο πρόγραμμα, συμμετείχαν ο Μπάμπης Πουρνάρας στο τραγούδι, ο Θανάσης Μητρόπουλος στο κλαρίνο, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος στο μπουζούκι και ο Νίκος Βλάχος στα πλήκτρα.

Την φωτογραφική κάλυψη και τη βιντεοσκόπηση της βραδιάς ανέλαβε αφιλοκερδώς ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, αντιπρόεδρος της μουσικοχορευτικής εστίας Ποντίων Αιγάλεω «Ο Καύκασος».

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, η αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Αθηνά Σωτηριάδου, ο πρόεδρος εποπτικού ΟΣΥΒΑ, Χρήστος Σαλαούνης, η διευθύντρια ΕΥΔΑΠ Περιστερίου, Ελένη Λουμίδη, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΥΔΑΠ, Σάκης Ρετουνιώτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος, ο δημοσιογράφος και βουλευτής Δυτικού Τομέα, Ιωάννης Λοβέρδος, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Σπήλιου Λιβανού, Παυσανίας Αγρέβης, ο συνεργάτης του Περιφερειάρχη Αττικής, Λάμπρος Κεραμύδας, ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αθήνας Ν.Δ. και σύμβουλος Υπουργού Υγείας, Μπάμπης Καραθάνος, ο γραμματέας εποπτικού ΟΣΥΒΑ, Δημήτρης Μασκλαβάνος, η γενική γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, Μαίρη Αρώνη, μέλη του συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας, ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Νέας Ιωνίας, Δημήτρης Ανθόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων, Κώστας Τομπουλίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου, Βασίλης Λούκος, ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου, Νίκος Κουλαξουζίδης, η πρόεδρος της μουσικοχορευτικής εστίας Ποντίων Αιγάλεω «Ο Καύκασος», Γιώτα Κουνατίδου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού, Θοδωρής Μακρίδης, ο ταμίας του συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας, Παύλος Κωνσταντινίδης και το μέλος, Σοφία Ιωακειμίδου, το μέλος του ΔΣ του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε., Όμηρος Παχατουρίδης, από τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Ποντίων Αθηνών ο Χρήστος Αλεξανδρίδης, ο υπεύθυνος χορευτικού του συλλόγου Ποντίων Κορυδαλλού, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω, Νίκος Πατσεάδης και η ταμίας, Νίκη Πατσεάδη, η γραμματέας του συλλόγου Ποντίων Περιστερίου, Έλενα Αθανασιάδη και η ταμίας, Όλγα Ντεμερτζίδου, η γενική γραμματέας του συλλόγου Ποντίων Μενιδίου, Τασία Σαχσανίδου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.