ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μαθητές λυκείου επισκέφθηκαν το μουσειακό χώρο της Ένωσης Ποντίων Δροσιάς
Μαθητές λυκείου επισκέφθηκαν το μουσειακό χώρο της Ένωσης Ποντίων Δροσιάς
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Δροσιάς)
29 Νοέ
0
Σχόλια

Μαθητές λυκείου επισκέφθηκαν το μουσειακό χώρο της Ένωσης Ποντίων Δροσιάς

Την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, κατόπιν προγραμματισμένης επίσκεψης, επισκέφθηκαν το μουσειακό χώρο της Ένωσης Ποντίων Δροσιάς, (Πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού, Δροσιά), 80 μαθητές και από τις τρεις τάξεις του γενικού λυκείου Άνοιξης, συνοδευόμενοι απο 8 καθηγητές.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος ιστορίας, με τους μαθητές να λαμβάνουν γνώσεις για το Ποντιακό ζήτημα, το οποίο βρίσκεται μέσα στην ύλη που διδάσκονται.

Μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τα παιδιά και αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο, κατευθύνθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Δ.Κ. Δροσιάς, όπου παρακολούθησαν μία ταινία μικρού μήκους με αναφορά στην ποντιακή ιστορία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους καθηγητές συνοδούς, τον Συμεωνίδη Παναγιώτη για την προβολή της ταινίας, αλλά και όλα τα παιδιά που με ιδιαίτερο ζήλο και ενδιαφέρον έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.