ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολοκληρώθηκε η υποβολή των έργων για τον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις»
Ολοκληρώθηκε η υποβολή των έργων για τον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις»
25 Νοέ
0
Σχόλια

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των έργων για τον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις»

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος ενημερώνει πως η υποβολή των έργων για τον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις» έχει ολοκληρωθεί και πλέον ξεκίνησε η αξιολόγησή τους από τις επιτροπές που έχουν οριστεί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
«Θέμα: Ολοκλήρωση υποβολής των έργων για τον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις» και έναρξη αξιολόγησής τους.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η υποβολή των έργων για τον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις» έχει ολοκληρωθεί, ξεπερνώντας μάλιστα τις προσδοκίες της οργανωτικής επιτροπής, γεγονός που οδήγησε άλλωστε στην παράταση του διαγωνισμού έως τις 30 Σεπτεμβρίου, αντί της 31ης Αυγούστου, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Πλέον έχει ξεκινήσει η επόμενη φάση, που αφορά αξιολόγηση των έργων από τις επιτροπές που έχουν οριστεί. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, η οποία απαιτεί την προσεκτική εξέταση ενός μεγάλου όγκου έργων, η Ομοσπονδία μας θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον τόπο και την ημερομηνία της εκδήλωσης στην οποία θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα γίνουν οι βραβεύσεις των διακριθέντων έργων. Η εκδήλωση προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό, η Ομοσπονδία μας πραγματοποίησε και συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε τόσο μέσα από τους λογαριασμούς μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όσο και μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας, κάνοντας εγγραφή στο Νewsletter μας!

Με εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και η Γενική Γραμματέας, Αθηνά Σωτηριάδου».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.