ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με επιτυχία στέφθηκε στην Πάτρα η ημερίδα για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Με επιτυχία στέφθηκε στην Πάτρα η ημερίδα για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
(Φώτο : i-m-patron.gr)
24 Νοέ
0
Σχόλια

Με επιτυχία στέφθηκε στην Πάτρα η ημερίδα για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Στό πλαίσιο τῶν Πρωτοκλητείων, των εκδηλώσεων προς τιμή του Αποστόλου Ανδρέου , πραγματοποιήθηκε από τήν Ιερά Μητρόπολη Πατρών τό Σάββατο 19.11.2022 ημερίδα με θέμα, την Γενοκτονία των Ἑλλήνων του Πόντου και της Μικρασίας.

Στήν αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, παρουσίᾳ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, πολλών Ιερέων και πολλών ευσεβών Χριστιανών, μίλησαν:

O κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Ἐπιστήμων, ο κ. Δημήτριος Σταθακόπουλος, Δικηγόρος παρ’ Αρείῳ Πάγῳ, Τουρκολόγος και Ο Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμ. π. Πολύκαρπος Τσιμιτσός, ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Πατρών και απόγονος προσφυγικής οικογένειας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών παρουσίασε τούς εκλεκτούς ομιλητές και τους ευχαρίστησε για την καλωσύνη τους, ώστε να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του, προκειμένου να παρουσιάσουν καί άλλες πτυχές, από το δράμα της Μικρασίας, και να αποτίσουν φόρο τιμής στα Ιερά Σφάγια της Πίστεως και της Πατρίδος.

DSC_0356

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.