ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Δέσποινα Αποστολίδου κατέκτησε το 3ο της χρυσό σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sanda!
Η Δέσποινα Αποστολίδου κατέκτησε το 3ο της χρυσό σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sanda!
20 Νοέ
0
Σχόλια

Η Δέσποινα Αποστολίδου κατέκτησε το 3ο της χρυσό σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sanda!

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση σημείωσε η Δέσποινα Αποστολίδου, αθλήτρια του «Fight Academy Peramatos» και του Απόστολου Αποστολίδη, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, για 3η φορά, σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sanda.

H Δέσποινα Αποστολίδου, με πραγματική υπερπροσπάθεια, καθώς ήταν άρρωστη και τραυματισμένη, κατάφερε να κάνει 3 νίκες και να ανέβει για ακόμα μία φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ειδικά ο τελικός με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, όπως είπε η αθλήτρια σε ανάρτησή της, ήταν ο πιο σκληρός αγώνας που έχει παίξει ποτέ απέναντι στην πιο δύσκολη αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στην πορεία της στα μαχητικά αθλήματα!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε Δέσποινα Αποστολίδου στο προφίλ της στο facebook, μετά την επιτυχία της:

«Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα sanda αυτό το τριήμερο και η πιο δύσκολη πρόκληση στη μέχρι στιγμής πορεία μου στον πρωταθλητισμό.

Άρρωστη με πολύ έντονες ζαλάδες, καταρροή και δυσκολία στην αναπνοή. Τραυματισμό στο πόδι όπου για άλλη μια φορά παίδευα τον φυσικοθεραπευτή μου Ανέστης Δακουτρός για μέρες.

Όπως πάντα έκανε το καλύτερο δυνατό για να με μετατρέψει από ερείπιο σε άνθρωπο και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια!

Στον προημιτελικό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας χτύπησα το ήδη τραυματισμένο πόδι αφού ήταν αναπόφευκτο σε αγώνα με γυμνά καλάμια, οπότε κλήθηκα να συνεχίσω στους άλλους δύο αγώνες με αρκετά έντονο πόνο.

Στον τελικό βρέθηκα αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και ήταν αδιαμφισβήτητα η πιο δύσκολη αντίπαλος που μου έχει τύχει! Σε αυτό τον αγώνα έμαθα πως πίσω από το “δεν μπορώ” που λέω σε κάποιους αγώνες, μπορώ άλλο τόσο με πολλή θέληση αφού και οι δύο στο τέλος παίζαμε με την ψυχή μας όταν το σώμα μας είχε φτάσει στα όρια του και δεν τα παρατήσαμε.

Πήγαμε σε extra round και εκεί έπρεπε να ξεχάσω κάθε σωματικό πόνο που είχα και να συνεχίσω! Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον δάσκαλο και πατέρα μου Απόστολο Αποστολίδη, που όχι μόνο δεν με αφήνει να τα παρατήσω, αλλά πιστεύει σε εμένα πιο πολύ από ότι πιστεύω εγώ στον εαυτό μου.

Το χρυσό μετάλλιο ανήκει δικαιωματικά σε εκείνον και την Κατερινα Αποστολίδου, γιατί μόνο εκείνοι ξέρουν πως ξεκίνησα και εκείνοι βρίσκονται πίσω από κάθε νίκη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που πραγματικά δεν μπορώ να τους ανταποδώσω όσα μου έχουν δώσει με κανέναν τρόπο».

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.