ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιτυχημένη η αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης
Επιτυχημένη η αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Πολίχνης)
15 Νοέ
0
Σχόλια

Επιτυχημένη η αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 27η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, στα γραφεία της, στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης «Χρύσανθος Θεοδωρίδης».

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Πολίχνης σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση:

«Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 27η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης «Χρύσανθος Θεοδωρίδης».
Στο πλαίσιο των δράσεων, οι οποίες αποτελούν πυλώνα στον ετήσιο προγραμματισμό μας, η Εθελοντική Αιμοδοσία τα τελευταία 13 χρόνια, ανήκει σε αυτές που πραγματοποιούμε με φροντίδα και ενδιαφέρον.

Αποτελεί δράση, με γνώμονα τον εθελοντισμό και την προσφορά προς το συνάνθρωπό μας, η οποία για ακόμη μια φορά στέφθηκε με επιτυχία. Με αυτόν τον τρόπο, συνεισφέρουμε τόσο στον ασθενή μας όσο και στο εθνικό σύστημα υγείας, που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχία είναι καρπός συλλογικής προσπάθειας και εμείς οι απόγονοι προσφύγων το γνωρίζουμε πολύ καλά…
Ευχαριστούμε θερμά, τόσο τα μέλη του συλλόγου μας που για ακόμη μια φορά αιμοδότησαν, αλλά και αυτούς που δυστυχώς απορρίφθηκαν από τη διαδικασία, όσο και το προσωπικό του Α.Ν. Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονικής, με το οποίο συνεργαζόμαστε άψογα όλα αυτά τα χρόνια.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 28 Μαΐου 2023!

Για το ΔΣ
Ο Αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος Αιμοδοσίας, Κ. Ευθυμιάδης
Η Γενική Γραμματέας, Μ. Ασλανίδου».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.