ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με επιτυχία διεξήχθη η 21η βραδιά Πολιτισμού και Παράδοσης των «Ακριτών» Σερρών
Με επιτυχία διεξήχθη η 21η βραδιά Πολιτισμού και Παράδοσης των «Ακριτών» Σερρών
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες»)
14 Νοέ
0
Σχόλια

Με επιτυχία διεξήχθη η 21η βραδιά Πολιτισμού και Παράδοσης των «Ακριτών» Σερρών

Ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες», διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, για 21η φορά Βραδιά Πολιτισμού και Παράδοσης με ποντιακά εδέσματα, προσφορά στην τρίτη ηλικία, στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στα γραφεία του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε γευστικές απολαύσεις του Πόντου και φυσικά παραδοσιακό γλέντι.

Ο Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Οι «Ακρίτες» Επταμύλων ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η βραδιά Πολιτισμού και Παράδοσης με Ποντιακά Εδέσματα. Τις γαλακτοβιομηχανίες ΚΡΙ-ΚΡΙ και ΚΟΡΥΦΗ για τα προϊόντα που προσέφεραν, γιαούρτι και αριάνι αντίστοιχα, την ΝΕΚΤΑΡ για τα αναψυκτικά  και τους Μύλους Μερετούδη για τα άλευρα. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την βραδιά Ελένη Σαμανίδου, Γιάννη Χριστοφορίδη, Οδυσσέα Σαμανίδη, Κώστα Αγγελίδη και Δημήτρη Καρακάση.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στις κυρίες και στους κυρίους που μαγείρεψαν, σέρβιραν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η βραδιά των Ποντιακών Εδεσμάτων.

Ευχαριστούμε επίσης όσους πολιτικούς φορείς του τόπου μας.Τους εκπρόσωπους των πολιτιστικών συλλόγων Θρακική Εστία Σερρών και Ένωση Ποντίων Αργοναύτες Κιλκίς, φίλους και μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.