ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε διευρυμένο ΔΣ καλεί τα μέλη της ο ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων
Σε διευρυμένο ΔΣ καλεί τα μέλη της ο ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων
11 Νοέ
0
Σχόλια

Σε διευρυμένο ΔΣ καλεί τα μέλη της ο ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων

Ανακοίνωση με την οποία καλεί το ΔΣ, καθώς και τα σωματεία – μέλη της σε διευρυμένο ΔΣ εξέδωσε ο ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων.

Το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 11:00 στην έδρα του Συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30/2022
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2022

Προς:
Σωματεία-μέλη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ –11.00 – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Σύγκλιση Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Πο.Σ. Νοτίου Ελλάδος & Νήσων και οι εκπρόσωποι από τα σωματεία-μέλη του Συνδέσμου μας σε Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:00 στην έδρα του Συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης & Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός» (Βέργας 24 & Εθνικής Αντιστάσεως, Πετρούπολη). Η παρουσία και η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο πρόεδρος,
Δημόπουλος Χριστός

Η Γενική Γραμματέας,
Δανιηλίδου Ελένη».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.