ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεκινούν οι δραστηριότητες στο Σύλλογο Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος»
Ξεκινούν οι δραστηριότητες στο Σύλλογο Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος»
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος»)
31 Οκτ
0
Σχόλια

Ξεκινούν οι δραστηριότητες στο Σύλλογο Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος»

Ξεκινούν οι δραστηριότητες στο Σύλλογο Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος» την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022, με την έναρξη του τμήματος ζωγραφικής του Συλλόγου. Την επομένη, Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022, ξεκινούν τα μαθήματα των  ποντιακών χορών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος:

«Στο πλαίσιο σειράς νέων δράσεων του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος» αρχίζουν τα μαθήματα για μικρούς και μεγάλους , τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και Δευτέρα. Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022 και κάθε Κυριακή στις 17:00 θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα ζωγραφικής και κάθε Δευτέρα, με αρχή τη Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022, στις 17:30 τα μαθήματα ποντιακών χορών.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται στο κτίριο του Ποντιακού Συλλόγου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μικράς Ασίας 3, στα Νέα Παλάτια Ωρωπού(πλησίον γηπέδου).

Για  εγγραφές και πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:  Μένια Μεραίου 6932365757 και Χρύσα Λεμονίδου 6981407171»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.