ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τα «Δημήτρια 2022» διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος
Τα «Δημήτρια 2022» διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος
21 Οκτ
0
Σχόλια

Τα «Δημήτρια 2022» διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος  κάθε χρόνο διοργανώνει πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος είναι ο πολυούχος του χωριού.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 25 Οκτωβρίου με την περιφορά της εικόνας και με εδέσματα που θα μοιράσει ο σύλλογος και στις 26 Οκτωβρίου, ανήμερα δηλαδή της γιορτής, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική θεία λειτουργία. Στις 27 Οκτωβρίου θα γίνει και λαϊκοποντιακή βραδιά, ενώ στις 29 του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια έκθεση φωτογραφίας σχετική με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί ομιλία με τον δημοσιογράφο και ερευνητή ιστορίας, Κωνσταντίνο Παπακοσμά με θέμα: Ξεριζωθήκαμε… Ριζώσαμε… Δημιουργήσαμε… 100 χρόνια μετά θυμόμαστε, τιμάμε

Και τέλος, στις 30 Οκτωβρίου, τελευταία μέρα των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας δρόμου “Dimitria Street Run” αφιερωμένος στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη σελίδα του συλλογου στο facebook, Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.