ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκαναν τον καθιερωμένο αγιασμό οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου
Έκαναν τον καθιερωμένο αγιασμό οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»)
16 Οκτ
0
Σχόλια

Έκαναν τον καθιερωμένο αγιασμό οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου

Τον καθιερωμένο του αγιασμό πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022,ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» στην αίθουσα του συλλόγου. Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας κ.κ Χρυσόστομος, ο οποίος ευλόγησε όλους όσους έδωσαν το παρών και στη συνέχεια απηύθυνε έναν σύντομο λόγο προς τα παιδιά και τους γονείς, στον οποίο τους εξήγησε για ποιο λόγο γίνεται ο αγιασμός και σε τι βοηθάει, όπως και παρότρυνε τον κόσμο να εκκλησιάζεται.

Αμέσως μετά, μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, πιάστηκαν χέρι-χέρι και μαζί με τις χοροδιδασκάλες του συλλόγου ξεκίνησαν την πρώτη πρόβα της νέας χορευτικής χρονιάς.

Όποιος ενδιαφέρετε να γίνει μέλος του συλλόγου, κάνοντας ποντιακούς χορούς ή μαθαίνοντας κάποιο παραδοσιακό μουσικό όργανο, κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 και κάθε Παρασκευή 18:00-22:00 μπορεί να ενημερωθεί στα γραφεία του συλλόγου.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.