ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το πόσο 32.140 δώρισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ
Το πόσο 32.140 δώρισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ
(Φωτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς»)
14 Οκτ
0
Σχόλια

Το πόσο 32.140 δώρισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ

Ένα σημαντικό ποσό δώρισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Νομού Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης», με σκοπό την ανέγερση του νέου Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του συλλόγου στην Πατρίδα Βέροιας. Συγκεκριμένα, το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συναυλία αλληλεγγύης που διεξήχθη τη Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022 στο γήπεδο Πατρίδας Ημαθίας, με τους Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου ανέρχεται στις 32.140 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ποσό αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποπεράτωση των εργασιών και προέκυψε χάρη στην συνδρομή των απλών πολιτών, αλλά και των χορηγών της βραδιάς.

Εκ μέρους των «Παιδιών της Άνοιξης», τόσο η πρόεδρος του συλλόγου, Νόρα Σαρκατζή, όσο και παλαιός πρόεδρος και σημερινός αντιπρόεδρος Νίκος Εμμανουήλ, εξέφρασαν τις ευχαριστίες εκ μέρους όλων, τόσο προς τον Σύλλογο της Πατρίδας, όσο και προς τους χορηγούς, τους απλούς πολίτες που προσήλθαν στην συναυλία, στα ΜΜΕ που την πρόβαλαν, αλλά και φυσικά τον μέγα χορηγό του συλλόγου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη της νέας προσπάθειας (αποκλειστικό χρηματοδότη άλλωστε της υφιστάμενης δομής).

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε λίγες μέρες μετά τη συναυλία, αναφέρθηκε πως ο λόγος που ανακοινώθηκε το ακριβές ποσό των χρημάτων είναι για να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και για να ξέρουν οι πολίτες ότι ακόμα και το τελευταίο ευρώ κάθε δωρεάς αξιοποιείται προς όφελος των παιδιών και υπέρ του μεγάλου στόχου της αποπεράτωσης του νέου ΚΔΗΦ στην Πατρίδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.