ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έναρξη τμήματος εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου από το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
Έναρξη τμήματος εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου από το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης)
12 Οκτ
0
Σχόλια

Έναρξη τμήματος εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου από το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης  ανακοινώνει πως για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει το τμήμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου με διδάσκουσα τη φιλόλογο, Μ.Α. γλωσσολόγο, Διαπ. Εκπ/τρια ποντιακήςδΔιαλέκτου, Αναστασία Μαχαιρίδου, έχοντας ως στόχο του την επαφή των ατόμων με τις παραδόσεις, καθώς και την μεταλαμπάδευση της γνώσης.

Οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 20:00 έως τις 21:30 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, στην οδό Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου) και η συμμετοχή στο τμήμα είναι δωρεάν.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε φοιτητές/-τριες και σπουδαστές/-τριες ποντιακής αλλά και μη ποντιακής καταγωγής, που φοιτούν σε δημόσια ή ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο μάθημα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές έως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Με την αποπεράτωση των μαθημάτων θα δοθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης βάσει παρουσιολογίου, που θα τηρείται σε κάθε μάθημα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει κανείς στο τηλέφωνο του συλλόγου, ή στέλνοντας e-mail.

Τηλέφωνο: 231 021 3159

E-mail: info@spfth.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.