ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γιορτινή η έναρξη του «Φάρου» Αγίας Βαρβάρας
Γιορτινή η έναρξη του «Φάρου» Αγίας Βαρβάρας
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
11 Οκτ
0
Σχόλια

Γιορτινή η έναρξη του «Φάρου» Αγίας Βαρβάρας

Τον αγιασμό του τέλεσε την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022 ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», παρουσία πολλών μελών και φίλων του. Τον αγιασμό έκανε ο πατήρ Γεράσιμος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του συλλόγου, Σοφία Σαββίδου, καθώς και ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος.

Αρχικά η Σοφία Σαββίδου καλωσόρισε όλα τα μέλη και αναφέρθηκε στις πολλές συμμετοχές του συλλόγου σε εκδηλώσεις το μήνα Σεπτέμβρη, καθώς και στο προγραμματισμό νέων εκδηλώσεων. Ο δήμαρχος, Λάμπρος Μίχος  επαίνεσε το έργο του συλλόγου και έδωσε ευχές για μια καλή χορευτική σεζόν.

Αμέσως μετά ….. το νταούλι χτύπησε ρυθμικά, η λύρα αντήχησε και όλοι μαζί ένωσαν τα χέρια και χόρεψαν με ζωντάνια και ενθουσιασμό.

Μουσικά συνόδευσαν οι Σταύρος  Σαββίδης (λύρα – τραγούδι), Γιώργος Κυριακίδης (λύρα), Γιάννης Κεμεντζετζίδης (κρουστά), Σάββας Ηλιάδης (νταούλι), Κώστας Φουλίδης (πλήκτρα).

Στην γιορτινή έναρξη του συλλόγου παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι , Ιωάννης Πουλάκης, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Γιάγκας, Σταυρούλα Μπαντούνα, Νικόλαος Πιερακέας καθώς και η Καλλιόπη Καλογιαννοπούλου, που ήρθε από το Κιλκίς εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή «Γεώργιος Βιζυηνός»

Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στο σύλλογο, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 210.5441278, 6973.301189.

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:15 – 20:15 Παιδικό τμήμα

20:15 – 21:15 Τμήμα ενηλίκων (Αρχάριο)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

19:30 – 20:30 Τμήμα ενηλίκων

20:30 – 21:30 Εφηβικό τμήμα

21:30 – 22:30 Τμήμα παραστάσεων

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.