ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πετυχημένο το σεμινάριο ποντιακών χορών από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας
Πετυχημένο το σεμινάριο ποντιακών χορών από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας)
03 Οκτ
0
Σχόλια

Πετυχημένο το σεμινάριο ποντιακών χορών από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ποντιακών χορών που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας, το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Η ευόδωση της εκδήλωσης φάνηκε από το ενδιαφέρον με το οποίο συμμετείχαν παλιοί και νέοι φίλοι, καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση του ποντιακού ελληνισμού έγινε η αναφορά και η παρουσίαση των μουσικών οργάνων στις περιοχές του Πόντου από τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγου όπως και αυτή της ποντιακής ανδρικής και γυναικείας ενδυμασίας από τον Γρηγόρη Πολιτίδη, δύο νέων ανθρώπων που βρίσκονται στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας.

Με τον ήχο της λύρας (Κωνσταντίνος Παλαιολόγου) και του νταουλιού (Κώστας Στραβοράβδης), η συμμετοχή όλων υπήρξε θερμή και ενθουσιώδης στην παρουσίαση ποντιακών χορών από τον χοροδιδάσκαλο της Λέσχης, Γιώργο Ιακωβίδη ο οποίος και επιμελήθηκε την διοργάνωση του σεμιναρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.