ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά τίμησε ο ομώνυμος σύλλογος της Έδεσσας
Τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά τίμησε ο ομώνυμος σύλλογος της Έδεσσας
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»
02 Οκτ
0
Σχόλια

Τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά τίμησε ο ομώνυμος σύλλογος της Έδεσσας

Τη μνήμη του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά τίμησε ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, με τη τέλεση Θείας Λειτουργίας και εν συνεχεία ευχή κολλύβων στη μνήμη του Αγίου, στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου Έδεσσας.

Κανονικά η μνήμη του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά τιμάται 2 Οκτωβρίου, ωστόσο φέτος ο ομώνυμος σύλλογος, ο οποίος κάθε χρόνο τιμά τη μνήμη του Αγίου, άλλαξε ημερομηνία. Η αλλαγή προέκυψε λόγω του πρώτου εορτασμού της  σύναξις Πάντων των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, που καθιερώνεται  από φέτος από την Ιερά Μητρόπολη, την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου.

Το παρών στη λειτουργία έδωσαν ο βουλευτής Πέλλας, Διονύσιος Σταμενίτης, ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτριος Γιάννου, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία σε Κίνηση», Γιάννης Τσεπκεντζής, η δημοτικός σύμβουλος, Δήμητρα Καραμάνη, εκπρόσωπος της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Σχης (ΔΒ) Ιωάννης Κουτουνίδης, ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας, Πέτρος Περδικάτσης, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.