ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχονται εκλογές στον «Άγιο Γεώργιο Περιστερεώτα»
Έρχονται εκλογές στον «Άγιο Γεώργιο Περιστερεώτα»
28 Σεπ
0
Σχόλια

Έρχονται εκλογές στον «Άγιο Γεώργιο Περιστερεώτα»

Σε Τακτική Γεική Συνέλευση καλεί όλα τα μέλη του. το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα», την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022, στις 12:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα και Εφορευτικής Επιτροπής της Γενικής
    Συνέλευσης
  2. Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Έγκριση, λογοδοσίας και απαλλαγή ευθύνης του απερχόμενου Δ.Σ.
  5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών του Σωματείου, επειδή θεωρείται ότι δεν θα υπάρξει απαρτία την πρώτη Κυριακή, οριστικά οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 09 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4, την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική έγγραφη αίτηση ή τηλεφωνικώς ή email στο Δ. Σ. και στo τηλ. 6936005602 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση peristereota752@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 30-/09/2022 προκειμένου να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο που θα τυπωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γ. Σ. έχουν τα μέλη που θα τακτοποιηθούν ταμειακώς μέχρι την ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.