ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεκινούν οι δραστηριότητες στην Ένωση Ποντίων Δροσιάς
Ξεκινούν οι δραστηριότητες στην Ένωση Ποντίων Δροσιάς
27 Σεπ
0
Σχόλια

Ξεκινούν οι δραστηριότητες στην Ένωση Ποντίων Δροσιάς

Τις δραστηριότητες της ξεκινά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 η Ένωση Ποντίων Δροσιάς, όπου την ημέρα εκείνη ξεκινούν τα μαθήματα εκμάθησης ποντιακής λύρα από τον Ηλία Υφαντίδη, ενώ τα μαθήματα ποντιακών χορών ξεκινούν τη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλας, Σοφίας Δαμιανίδου-Σαββουλίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Ένωσης Ποντίων Δροσιάς, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, ξεκινάμε τα μαθήματα εκμάθησης ποντιακών χορών στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της δημοτικής κοινότητας Δροσιάς, Γρηγορίου Λαμπράκη 19.

Κάθε Τετάρτη υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου της Ένωσης Σαββουλίδου Σοφίας και με τους μουσικούς μας, Ταϊλαχίδη Γιάννη (Λύρα) και Τσερακίδη Κώστα (νταούλι).

θα κάνουμε ένα μουσικό ταξίδι στον Ιστορικό και αλησμόνητο Πόντο!!

Τα τμήματα εκμάθησης είναι τα εξής:

> 07:30 – 08:00 μμ Τμήμα παιδικό

> 08:00 – 09:00 μμ Τμήμα αρχαρίων

> 09:00 – 10:00 μμ Τμήμα προχωρημένων

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στα γραφεία του συλλόγου Γρηγορίου Λαμπράκη και Ρόδων (Πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού) ξεκινάνε τα μαθήματα εκμάθησης λύρας από το λυράρη του συλλόγου Ηλία Υφαντίδη.

Σας περιμένουμε όλους στη παρέα μας.

Επίσης στα γραφεία του συλλόγου στη Πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού διατηρείτε μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού, που είναι επισκέψιμος κατόπιν συνεννοήσεως.

Πληροφορίες : Μαργάρα Μελπομένη 6972827289 και Τηλιαβεριάδη Σοφία 6976109003»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.