ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κλοπή στα γραφεία της «Παναγίας Σουμελά» Σαλαμίνας
Κλοπή στα γραφεία της «Παναγίας Σουμελά» Σαλαμίνας
15 Σεπ
0
Σχόλια

Κλοπή στα γραφεία της «Παναγίας Σουμελά» Σαλαμίνας

Την απώλεια της μικροφωνικής και 5 φορεσιών αντίκρυσαν τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά», την περασμένη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:
«Ξεδιάντροπο, απάνθρωπο και απεχθές αυτό που συνέβη στο γραφείο του συλλόγου!!! Εκλάπη η μικροφωνικη του συλλόγου όπως επίσης και 5 φορεσιές που με τόσο κόπο από τα μέλη μας και το Δ.Σ συγκέντρωσε όλα αυτά τα χρόνια τα απαραίτητα χρήματα για να αγοραστούν ώστε ο σύλλογος να έχει για τις ανάγκες των παραστάσεων!!! Ντροπή και μόνο ντροπή!!! Ο σύλλογος αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν δώσει δικαίωμα ΠΌΤΕ!! στεκόμαστε με καμάρι και νιώθουμε απόλυτα υπερήφανοι για το έργο μας,το ήθος και την αξιοπρέπεια που εκπέμπουμε όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και ο κόσμος του νησιού όλο αυτό μας το ανταποδίδει με την αγάπη του!!! Δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο σε καμμία περίπτωση!!! Θα σταθούμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αξιοπρέπεια να συνεχίσουμε το έργο μας,την διάσωση και μεταλαμπάδευση της παράδοσης μας!!!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.