ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πετυχημένο το πανηγύρι του «Εύξεινου Πόντου» Μεταμόρφωσης
Πετυχημένο το πανηγύρι του «Εύξεινου Πόντου» Μεταμόρφωσης
(Φωτ. Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος"
15 Σεπ
0
Σχόλια

Πετυχημένο το πανηγύρι του «Εύξεινου Πόντου» Μεταμόρφωσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε και φέτος το πανηγύρι του ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος», το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022. Το πανηγύρι, το οποίο είναι το 8ο που διοργανώνει ο σύλλογος, με το πρώτο να πραγματοποιείται το 2014, έλαβε χώρα στον χώρο πάρκινγκ του Διαδημοτικού Γηπέδου Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης.

Ο χώρος γέμισε από φίλους και μέλη του συλλόγου, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κέφι ήταν άφθονο, με τον κόσμο να μην σταματά το χορό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το ΔΣ του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και τους τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα, την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χριστίνα Αντωνοπούλου, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αδάμ Αδαμίδη αλλά και όλη την Δημοτική Αρχή για την παρουσία και την στήριξή τους.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισίωσαν οι: Δημήτρης Καρασαββίδης (τραγούδι), Δημήτρης Ξενιτόπουλος (λύρα), Κώστας Φωτιάδης (λύρα), Θοδωρής Παπαδόπουλος (λύρα-τραγούδι), Παύλος Μουρατίδης (νταούλι), Παναγιώτης Μανιάτης (νταούλι), Δαμιανός Παπαδόπουλος (νταούλι), Στάθης Σαντσαρίδης (πλήκτρα), Κωνσταντίνος Καρασαββίδης (τύμπανα), Γιώργος Τσαπάς (τραγούδι λαΐκά) και Μάκης Κήττας (μπουζούκι).

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.