ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χαμός έγινε στο Ποντιακό γλέντι της «Τραπεζούντας» Φυλής (φώτο, βίντεο)
Χαμός έγινε στο Ποντιακό γλέντι της «Τραπεζούντας» Φυλής (φώτο, βίντεο)
11 Σεπ
0
Σχόλια

Χαμός έγινε στο Ποντιακό γλέντι της «Τραπεζούντας» Φυλής (φώτο, βίντεο)

Γέμισε ο προαύλιος χώρος του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα» με φίλους και μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι διασκέδασαν όλοι μαζί στο γλέντι που διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς, την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2022.

Το κέφι άναψε από νωρίς και κρατήθηκε αμείωτο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, Κική Ξανθοπούλου, απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαριστώντας εκ μέρους του ΔΣ και του προέδρου, Γιάννη Παπαδόπουλου, όσους έδωσαν παρών.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο τραγούδι, συνοδευόμενος στη λύρα από τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την ορχήστρα +ΕΝΤ4ΜΑΝ, οι οποίοι ξεκίνησαν δυναμικά ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Έπειτα τη συνέχεια του προγράμματος ανέλαβε ο Ανέστης Ιωακειμίδης, τον οποίο στη λύρα συνόδευσε ο Γιώργος Ατματζίδης και η ορχήστρα +ΕΝΤ4ΜΑΝ.

Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν 0 5,5 ετών Ανδρέας Ευφραιμίδης ανέβηκε στη σκηνή και «συνόδευσε» με τη λύρα του, τον Ανέστη Ιωακειμίδη μαζί με τον Γιώργο Ατματσίδη

Ο παλμός ήταν ίδιος, με τον κόσμο να μην σταματά το χορό.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.