ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού συναντήθηκε με το δήμαρχο Κορυδαλλού
Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού συναντήθηκε με το δήμαρχο Κορυδαλλού
10 Σεπ
0
Σχόλια

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού συναντήθηκε με το δήμαρχο Κορυδαλλού

Εθιμοτυπική συνάντηση με το δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά,  πραγματοποίησε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων, Θεόδωρος Μακρίδης, η τέως πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος Α’ Όλγα Πολυχρονιάδου και η ταμίας,  Μαρία Εμμανουηλίδου, συνάντησαν το δήμαρχο στο γραφείο του, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού και συζήτησαν μαζί του θέματα που άπτονται των σχέσεων της Ένωσης και του Δήμου Κορυδαλλού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο δήμαρχος δέχθηκε την αντιπροσωπεία με ιδιαίτερη θέρμη και έδειξε ενδιαφέρον για τις άμεσες αλλά και τις μελλοντικές δραστηριότητες που του παρουσίασαν.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης, εκ μέρους όλου του ΔΣ, προσέφερε συμβολικά στο δήμαρχο ένα T-shirt και μια κούπα με το νέο λογότυπο του σωματείου, το βιβλίο «Επείγοντα Ποντιακά θέματα: Επιτεύξεις-Παραλείψεις-Προγραμματισμοί» του Σίμου Λιανίδη, το οποίο έχει εκδώσει η Ένωση το 1978, και το βιβλίο – στου οποίου την έκδοση συνέβαλε και η Ένωση – «Τα κάστρα Ελλάδας και Πόντου… εξιστορούν και τραγουδούν» του ερευνητή και λαογράφου Γιώργου Χατζηελευθερίου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.