ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με τιμές «Ήρωα» υποδέχτηκαν τον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη στο Πεδινό (Βίντεο-Φωτογραφίες)
Με τιμές «Ήρωα» υποδέχτηκαν τον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη στο Πεδινό (Βίντεο-Φωτογραφίες)
(Φωτ.: maxitis.gr)
14 Αυγ
0
Σχόλια

Με τιμές «Ήρωα» υποδέχτηκαν τον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη στο Πεδινό (Βίντεο-Φωτογραφίες)

Το Πεδινό «γκρέμισε τα τείχη» για τον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη στην υποδοχή που ετοίμασαν σε συνεργασία με την οικογένειά του οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού πλημηρησμένοι με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης για το χρυσό παλικάρι.

Πυροτεχνήματα, πυρσοί, τρία περιπολικά της αστυνομίας να τον συνοδεύουν από την Νέα Σάντα μέχρι το Πεδινό, και πλήθος κόσμου τον υποδέχθηκαν.

Στην υποδοχή που έμοιαζε με ξέσπασμα εθνικής συνείδησης και αλληλεγγύης κόντρα στις δυσκολίες ετοιμάστηκε τοίχος για να γκρεμίσει ο παγκόσμιος αθλητής Γιάννης Κορακιδης σύμφωνα με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία.

Στην συνέχεια ο ιερέας του χωριού Πάτερ Κωσταντίνος Σαββίδης χάρισε στον αθλητή την εικόνα της Παναγίας για να τον σκεπάζει η Χάρη της.

Ο πρόεδρος του χωριού Χρόνης Στεργίου χάρισε συμβολικό στεφάνι ελιάς, καθώς και η πρόεδρος του λαογραφικού Ομίλου Πεδινού Γεωργία Γκάντσου τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη προσφορά του και προβολή του χωριού.

Στην συνέχεια αμέτρητες αγγαλιές όσο και ευχές φίλων πλαισίωσαν την απίστευτη νύχτα καλοκαιριού τον Γιάννη Κορακίδη.

Στην πανηγυρική βραδιά προς τιμή του Γιάννη βρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Κιλκίς Κώστας Πουτζουκίδης και ο Κιλκισιώτης δισκοβόλος συναθλητής του Δημήτρης Παυλίδης με την οικογένειά του και τον προπονητή πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας και κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Μετά τις 23:30 στη γειτονιά κάτω από του σπίτι του Γιάννη Κορακίδη στήθηκε πανηγύρι με μουσική προς τιμήν του γίγαντα από το Κιλκίς.

Πηγή: maxitis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.