ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση της ΠΟΕ στην Ακρινή Κοζάνης
Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση της ΠΟΕ στην Ακρινή Κοζάνης
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
17 Αυγ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση της ΠΟΕ στην Ακρινή Κοζάνης

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου Ακρινής Κοζάνης παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λάζαρου Μαλούτα, μελών του ΔΣ του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου και σωματείων της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για την υποδειγματική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν η προετοιμασία διοργάνωσης της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, του 16ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών καθώς και η προετοιμασία του σεμιναρίου ποντιακής διατροφής. Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκδηλώσεων αυτών καθώς και των επόμενων συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕ, θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Επιπλέον με απόφαση του Δ.Σ., οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις των ΣΠοΣ θα πραγματοποιηθούν στις 16 Οκτωβρίου 2022 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 23 Οκτωβρίου 2022 ενώ αντίστοιχα της ΠΟΕ στις 27 Νοεμβρίου 2022 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 04 Δεκεμβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Οι διοικήσεις των ΣΠοΣ θα αποστείλουν επιστολές στα σωματεία για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των συνελεύσεων καθώς και για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.