ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε στη Ποντοκώμη Κοζάνης η Τακτική Συνεδρίαση της ΠΟΕ
Πραγματοποιήθηκε στη Ποντοκώμη Κοζάνης η Τακτική Συνεδρίαση της ΠΟΕ
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
13 Ιούλ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε στη Ποντοκώμη Κοζάνης η Τακτική Συνεδρίαση της ΠΟΕ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 03 Ιουλίου 2022, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοκώμης Κοζάνης παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου και σωματείων της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για την υποδειγματική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν η προετοιμασία διοργάνωσης της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, του 16ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών καθώς και η προετοιμασία του διήμερου σεμιναρίου ποντιακής διατροφής.

Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕ, θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.