ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι «Κομνηνοί» Δράμας τίμησαν τα 109 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης
Οι «Κομνηνοί» Δράμας τίμησαν τα 109 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»)
11 Ιούλ
0
Σχόλια

Οι «Κομνηνοί» Δράμας τίμησαν τα 109 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης

Την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022, συμπληρώθηκαν 109 χρόνια από την ημέρα που ο Ελληνικός Στρατός απελευθέρωσε την Δράμα (01 Ιουλίου 1913).

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποίησε πληθώρα εκδηλώσεων παράλληλα με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο «Ελευθέρια 2022» και σε μια από αυτές συμμετείχε ο Σύλλογος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί».

Στο επιβλητικό στολίδι της Δράμας, Γυμνάσιο Αρρένων, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, μέλη τηs Χoρευτικήs Ομάδαs του Συλλόγου παρουσίασαν χορούs και τραγούδια απο την ευρύτερη περιοχή του Πόντου την Τραπεζούντα ,την Ματσούκα, την Νικόπολη, την Αργυρούπολη και την Μπάφρα, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Μπορεί οι καιρικέs συνθήκεs να μην βοήθησαν στην μαζική προσέλευση των συμπολιτών προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την συγκεκριμένη εκδήλωση, πέραν αυτού όμωs όσοι ήταν παρόντες, είναι γεγονόs ότι το ευχαριστηθήκαν. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τάσσου Μιχάλης.

«Δεν πρέπει και δεν λησμονούμε : 100 Χρόνια απο την Μικρασιατική Καταστροφή και 103 Χρόνια απο τον Ξεριζωμό και την σφαγή του Ποντιακού Ελληνισμού.» καταλήγει η ανακοίνωση των «Κομνηνών»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.