ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του «Ξενιτέα» Ντύσσελντορφ
Πραγματοποιήθηκε η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του «Ξενιτέα» Ντύσσελντορφ
(Φωτ.: Σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Ντύσσελντορφ και περιχώρων «O Ξενιτέας»)
07 Ιούλ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του «Ξενιτέα» Ντύσσελντορφ

Με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Ντύσσελντορφ και περιχώρων «O Ξενιτέας» στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς και δράσης διοργάνωσε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την πλέον καθιερωμένη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση στον χώρο της ενορίας του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέου Ντύσσελντορφ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταθέσουμε οικονομική ενίσχυση του ποσού των 1.500 Ευρώ στο μουσείο Mahn und Gedenkstätte της πόλης του Ντύσσελντορφ.» αναφέρει ο «Ξενιτέας» στην ανακοίνωσή του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης του Ντύσσελντορφ κ. Dr. Stephan Keller ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερη ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού και την συμβολή του Συλλόγου στην τοπική κοινωνία, ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας κ. Βασίλειος Κοϊνης, o Πατέρας Αμφιλόχιος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, η κα Katharina Kabata αντιπρόεδρος και κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος μέλος του τμήματος ενσωμάτωσης της πόλης του Ντύσσελντορφ, αδελφά σωματεία από την ευρύτερη περιοχή της ΒΡΒ.

Το διοικητικό συμβούλιο, η νεολαία και τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς συμβάλλοντας στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τους μουσικούς της ημέρας οι οποίοι αφιλοκερδώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου για να διασκεδάσουν όσους παρευρέθηκαν με τον καλύτερο τρόπο:

  • Γιάννη Κουρτίδη (Τραγούδι)
  • ΑΣ Live Band τους Παύλο Σεμερτζίδη και Θεόδωρο Ακριτίδη (Λύρα-Τραγούδι)
  • MCBS Musiprojects Μιχάλη Κακουλίδη και Χρυσοβαλάντη Κωνσταντινίδη (Λύρα-Τραγούδι)
  • Χρήστο Στεφανίδη (Λύρα-Τραγούδι)
  • Νεόφυτο Τσαουσίδη (Λύρα)
  • Τους καλλιτέχνες του Συλλόγου: Νίκο Ευθυμιάδη και Παρασκευά Λαβασά (Λύρα-Τραγούδι)

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.