ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Διευρυμένο ΔΣ της ΠΟΕ
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Διευρυμένο ΔΣ της ΠΟΕ
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
04 Μάι
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Διευρυμένο ΔΣ της ΠΟΕ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Απριλίου 2022, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης ασθενειών.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού Όλγα Πολυχρονιάδου, για την πρόθυμη παραχώρηση του χώρου και την υποδειγματική φιλοξενία.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Δήμαρχος Νίκαιας–Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εκπρόσωποι των σωματείων του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τρόποι βοήθειας για τους ομοεθνείς μας και τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, η διοργάνωση των εκδηλώσεων Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, η προετοιμασία του συνεδρίου για την Ποντιακή διάλεκτο και η προκήρυξη του Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της ΠΟΕ, η διοργάνωση της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας καθώς επίσης και η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 07 Μαΐου 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε την επόμενη συνεδρίασή του, την Κυριακή 08 Μαΐου 2022, στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.