ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επαναλειτουργεί το τμήμα ποντιακού θεάτρου στην ΕΛ Βέροιας
Επαναλειτουργεί το τμήμα ποντιακού θεάτρου στην ΕΛ Βέροιας
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
08 Απρ
0
Σχόλια

Επαναλειτουργεί το τμήμα ποντιακού θεάτρου στην ΕΛ Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας μετά από την ουσιαστική επανεκκίνηση των συλλόγων ύστερα από τη διετή «συντήρηση δυνάμεων» όπου βέβαια έκανε πολλά σημαντικά βήματα κυρίως στην ψηφιοποίηση όλου του αρχειακού της υλικού, με τη σημαντική βοήθεια του Δημήτρη Καρολίδη και του Αρχιμήδη Ιντζεβίδη, ήρθε η ώρα για την ενεργοποίηση όλων των τμημάτων της.

Μέσω ανακοίνωσή της, η Ένωση ενημερώνει ότι λειτουργούν όλα τα τμήματα και καλούν για αυτό το λόγο τα παλαιά μέλη των θεατρικών της ομάδων (ενηλίκων και παιδικό) αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να ενισχύσει και να συμπληρώσει τη μόνιμη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, να προσέλθουν, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, στις 15:00, στη Λέσχη στο Πανόραμα Βεροίας.

Η συνάντηση έχει σκοπό να γίνει μια πρώτη επαφή των ενδιαφερόμενων για την παρουσίαση ποντιακών θεατρικών έργων, με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της παράδοσης και της ιστορίας. Τονίζεται ότι η ομάδα θα συσταθεί από αρχάριους και εν ενεργεία ερασιτέχνες ηθοποιούς.

«Σκοπός είναι να αναδείξουμε το ερασιτεχνικό ποντιακό θέατρο και την πλούσια ποντιακή διάλεκτο, καθώς εντός του έτους θα ανεβάσουμε σχετικά θεατρικά ποντιακά έργα σε όλη την Ελλάδα και θα λάβουμε μέρος και σε σχετικό διαγωνισμό θεάτρου. Ας τολμήσουμε γιατί «Ουδείς άμοιρος χαρισμάτων».» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνόντας με τα τηλέφωνα 6942701788 (Φωτιάδης Φιλοκτήμων) και 6074075305 (Τσαχουρίδης Λευτέρης).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.