ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θρήνος στην ελληνική κολύμβηση: Πέθανε ο 12χρονος Χριστόφορος Σωτηριάδης
Θρήνος στην ελληνική κολύμβηση: Πέθανε ο 12χρονος Χριστόφορος Σωτηριάδης
17 Μαρ
0
Σχόλια

Θρήνος στην ελληνική κολύμβηση: Πέθανε ο 12χρονος Χριστόφορος Σωτηριάδης

Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική κολύμβηση, καθώς θρηνεί την απώλεια του νεαρού αθλητή, Χριστόφορου Σωτηριάδη.

Ο 12χρονος Χριστόφορος —που διετέλεσε στο παρελθόν και μέλος του μικρού Χορευτικού του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή Λύρα»—, έδωσε σκληρή μάχη για δύο χρόνια με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε κι έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ομάδα του, ο Άρης Νικαίας, ενώ τα συλλυπητήριά του εξέφρασε κι ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του 2016, Σπύρος Γιαννιώτης

Η ανακοίνωση του Άρη Νικαίας
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Ναυτικού Ομίλου ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με απέραντη θλίψη και πόνο αποχαιρετά τον αθλητή του συλλόγου, Χριστόφορο Σωτηριάδη.

Ο Χριστόφορος, αθλητής του προ αγωνιστικού – αγωνιστικού τμήματος της κολύμβησης, έδωσε για δυο χρόνια μια σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

“ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΑΣ”

Η θέση σου είναι ανάμεσα στους Αγγέλους και εσύ θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά και την σκέψη μας, με το χαμογελαστό σου πρόσωπο, όπως όταν σε πρωτογνώρισαμε, με το σπινθηροβόλο βλέμμα σου έτοιμος να κάνεις πάντα την επόμενη σκανδαλιά σου, αλλά και να προπονηθείς σκληρά για τους επόμενους στόχους σου.

Ο Θεός ας δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου.»

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, στις 12:00, στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων-Οινόη Αττικής».

Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr εκφράζει τα συλληπητήριά του στους γονείς του Χριστόφορου, Νίκο και Μαρία.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.