ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Tακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές στην ΕΠοΝΑ
Tακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές στην ΕΠοΝΑ
Φωτογραφία από προηγούμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΝΑ (φωτ.: Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής / Facebook)
02 Μαρ
0
Σχόλια

Tακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές στην ΕΠοΝΑ

Σε Τακτική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, την Κυριακή 06 Μαρτίου 2022, από τις 11:00 έως τις 20:00, στην αίθουσα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού (Κιλικίας 51 & Καισαρείας, Νίκαια, Αττική, 18450).

Τα θέμτα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

  • Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα της Συνελεύσεως και 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.
  • Λογοδοσία Απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  • Συζήτηση επί των πεπραγμένων και της λογοδοσίας του Δ.Σ.
  • Οργανόγραμμα δράσεων της νέας χρονιάς. Ιδέες και προτάσεις υλοποίησης.
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 13 Μαρτίου 2022, ημέρα Κυριακή, στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα και τις ίδιες ώρες έναρξης και λήξης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, δηλαδή εκείνα που έχουν καταβάλει την εγγραφή & τις συνδρομές τους μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό η ταμειακή τακτοποίηση επιτρέπεται μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μπορούν να εκπροσωπηθούν στη Γενική Συνέλευση από άλλο μέλος που είναι παρόν, εφόσον παραδοθεί έγγραφη εξουσιοδότηση επικυρωμένη.

Η αναγνώριση της ταυτότητας του μέλους θα γίνεται με επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο παραστατικό που θα φέρει την φωτογραφία του.

Αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας της ΈΠοΝΑ.

Για την παρουσία σας στο χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή νόσησης. Εναλλακτικά, είναι υποχρεωτική η διενέργεια μοριακού ή rapid test, έως και 48 ώρες πριν την Γενική Συνέλευση, και η επίδειξη του αρνητικού αποτελέσματος κατά την είσοδό σας. Θα τηρηθούν αυστηρώς όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης διασποράς του κορονοϊού.

Πληροφορίες για τις συνδρομές σας – Χειμωνίδου Ουρανία: 698 773 1268
Πληροφορίες για μετάβαση στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού – Ραπτόπουλος Ιωάννης: 697 698 6848

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.