ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γενική Συνέλευση και εκλογές στους «Ακρίτες» Σταυρούπολης
Γενική Συνέλευση και εκλογές στους «Ακρίτες» Σταυρούπολης
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
24 Φεβ
0
Σχόλια

Γενική Συνέλευση και εκλογές στους «Ακρίτες» Σταυρούπολης

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Μαρτίου 2022, στις 10:30, στα γραφεία του συλλόγου (Όθωνος 12, Σταυρούπολη).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

  • Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  • Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
  • Ερωτήσεις-τοποθετήσεις-προτάσεις.
  • Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού.
  • Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα, στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στις 10:30. Σύμφωνα με το άρθρο 14(§β) του καταστατικού «η παρουσία οσωνδήποτε μελών από τα ταμειακώς εντάξει, θεωρείται απαρτία».

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού, έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου, τα οποία θα είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας και σύμφωνα με το άρθρο 5(§δ) όσα μέλη έχουν εγγραφεί τέσσερις μήνες πριν την Γενική Συνέλευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και ώρα 22:00, στον χώρο του συλλόγου στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, σε κοινή δήλωση, με υπογραφή του ίδιου του υποψηφίου. Πληροφορίες-δηλώσεις υποψηφιοτήτων : Γ. Γραμματέας Χρήστος Χαριστές 6979-222951 Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος 6978-553286.

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 18:00. Η είσοδος και παραμονή των μελών στον χώρο της γενικής συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο (επίδειξη βεβαίωσης πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή rapit test).

Για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας θα ληφθούν τα ισχύοντα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία, με ελεγχόμενη είσοδο, υποχρεωτική χρήση μάσκας κτλ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.