ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου
Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»)
18 Φεβ
0
Σχόλια

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» ο Αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η πανδημία του κορονοϊού, πέρα από τα όσα προκάλεσε σε πολλούς συνανθρώπους μας, στάθηκε εμπόδιο και στους φορείς για να μπορούν να λειτουργούν.

Παρ’ όλα αυτά όμως, ενωμένοι και αποφασισμενοι με τη βοήθεια του κόσμου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των «Ακριτών», θα φέρουν ζωή ξανά στο Σύλλογο.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αττικής & Βοιωτίας κ.κ Χρυσόστομος και οι τίμιοι Πρεσβύτεροι π.Κωνσταντίνος, π.Ματθαίος, ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων κ. Δημόπουλος Χρήστος, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Λιάκος Ευάγγελος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μαυρίδη Σοφία, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας & πρασίνου κ. Ψωμιάδης Μιχαήλ, ο πρόεδρος ΚΕΔΑ κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος, ο πρόεδρος Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η κ. Κατσαρός Ιωάννης, η πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου κ. Πηλιχού Γεωργία, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Μπουραντάς Μελέτιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Μαγούλας και Περιχώρων κ. Τσεραχίδης Ηλίας και η Ταμίας της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» κ. Τοσουνίδη Μαρία.

Πολλές ευχές για υγεία, ευλογία, δημιουργικότητα και επιτυχίες, ευχήθηκαν οι καλεσμένοι στο ΔΣ για τη νέα χρονιά του 2022.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.