ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του
Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
31 Ιαν
0
Σχόλια

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας, ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων ευλόγησε την κοπή της πίτας και εξέφρασε την χαρά του για την πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοση και με τα επιβαλλόμενα μέτρα τόσο κατά την είσοδο όσο και εντός της αίθουσας, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου πραγματοποίησαν την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για τον καινούργιο χρόνο.

Μεταξύ άλλων παρευθρέθηκαν οι: Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κουρτίδης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Ξάνθης κ Τσέπελης Εμμανουήλ και οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος, Παπαχρόνης Ιωάννης και Μελισσόπουλος Σάββας.

Την εκδήλωση τίμησε ανώτερος αξιωματικός, εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή Δ’ΣΣ και εκπρόσωπος του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης.

Ιδιαίτερη χαρά έδωσαν παιδιά του Προτύπου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, συνοδευόμενα από την υποδιευθύντρια κ. Χατζητουλούση Ράνια και την υπεύθυνη μουσικής κ. Ντανιελιάν Ριψιμέ , τα οποία έψαλαν τα ποντιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την καθοδήγηση ποντιακής λύρας από τον κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο.

Την νόστιμη βασιλόπιτα μας παρασκεύασε το μέλος Τριανταφυλλίδου Φωτεινή.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.